Purple Love
| +Follow || Dashboard |

Honeymoon?
Wednesday, 6 June 2012 | 18:06 | ♥ 0 purple love

Honeymoon?? Kyaaa ~ Aniyo xD Saje je letak tajuk post kali ni 'Honeymoon' ! Haha ~ Today , aku akan bertolak ke Kelantan jam 10 malam nanti .. Naik bas je :3 .. Huhu ~ Dah lama tak naik bas .. kekeke ~ Perjalanan yg selama 8 jam tu akan buat punggung ku panas dan kebas .. AHAHA ~ aigoo .. mungkin aku akan berjaga sepanjang malam atau main mesej .. Kalau dah mengantuk baru aku tidur .. Huhuh ~



 Kira okeylah .. Dapat juga aku pergi makan angin kan? Tp memang aku takkan lalu kat tepi kedai yg jual BUDU .. Ouhhhhhhh ~ Aku tk suka bau BUDU .. Dunno why (=.=") .. yg pasti aku nak SHOPPING ^^ !! uhuhu ~ Hmm ~ Hope perjalanan pada hari ini berjalan lancar :) Amin ~ Okeylah ! Annyeong .. Assalamualaikum ^0^

*hope one day aku bleh naik bas warna pink yg cmni xD Haha ~ 

*kat sana nak makan sedap2 .. Haha! Sekali-sekala makan makanan orang Kelantan :3
dan pastinya reaksi muka aku takkan sama mcm grandpa gyu (=..=") Haha

*Okeylah ^0^ See ya ~ Annyeong chingguya :3 Love you muah muah ~



OLDER | NEWER


Miss Pinju Diary ♥


Hey there! Welcome to my Purple Love Bloggie Annyeonghaseyo ! My name is Kamaliah Kamal . You can call me Hyunmin , Eomma or other as long as I can accept it Don't be rude here ! Or I will Killed you ..Hehehe~ Just kidding !

Song | Hyun | Min





Say 'Ho' ♥


(maximum 240px)