Purple Love
| +Follow || Dashboard |

Kaching Y(>__<)Y
Saturday, 18 February 2012 | 19:08 | ♥ 0 purple love
Hahaha ~ hello (^0^)y .. hri ni best gila .. aku dgn Anis join bengkel Fotografi kat sekolah .. Best sgt (!) Thanks to Mrs.Jessica and CO .. Hehehe ~ Spatutnya bengkel start jam 8.45 pg but aku dgn Anis lmbat skit. HAHAHA ~ last2 ada jgak yg lmbat dr ktorang .. HAHA .. Msuk2 je bengkel uh Kak Jessica terangkan cara2 pnggunaan kamera,jenis2 kamera and bnyk lh lgi .. Sgala teknik dia terangkan :) Gomawo (!) hehe ~ Lpas tu ada praktikal .. Ktorang pergilh amik2 gmbr kat skitar kawasan sekolah Pandan Jaya yg tercinta .. hehe ~ mcm2 gmbr ktorang amik .. Ada gmbr bunga , bangunan , pintu , tulisan , ranting , pokok , daun , org kawad , org tonnggeng ,org brdiri , gmbr dri sndri dan bnyk lagi variasi gmbr yg diambil .. HAHA ~ and then aku fail ble amik gmbr bunga -,- .. tp bila amik gmbr kayu bukan main okay lagi .. Haduii >_< HAHA~ nnti aku jd tukang amik gmbr batang2 pokok je lah .. HAHA .. Tp seriously best even hujan renyai-renyai .. Takpe , rahmat ALLAH s.w.t :) Hyun dgn Hyena plak jd model tak berbayar .. HAHA ~ best je ! Dpt gak spend time dgn Filistic plus Cik Awan Nano --> Alya *adik Hyun .. HAHA ~ tak hbis2 dgn Awan Nano dia >_< LOL (!) .. Lpas amik2 gmbr ktorang pergi mkan jap tp tangan still menggatal amik2 gambr xD HAHA~ smpai gmbr bihun + telur aku capture .. Hehe ~ then naik bilik mesyuarat blk and pg print gmbr .. Act , gmbr2 ni aka dipilih oleh pihak FUJI FILM and dorang akan pilih salah stu dr pmilihan top 5 and pemenang akan dibawa ke Langkawi :D Wahh~ untunglah .. HAHA ~ last2 gmbar Kak Farah , Eddy , Suwarna , Sabariah and Aisyah  yg trpilih untk top 5 .. Now tinggal untuk buat plihan siapa yg akan pergi ke Langkawi tu :) .. Lpas je hbis bengkel tu ktorang pergi taman .. Ktorang adakan sesi fotografi disana .. HAHA ~ ada2 je gmbr yg pelik2 ='= .. Haduyai .. HAHA ~ tp seronok gila lah hri ni xD HAHA ~ hope nnti ada lg bengkel2 yg mnarik yg akan dianjurkan :) That`s all for today :D Annyeong (!)
Wait !!!!!!!! Kat bwh ni ada beberapa buah gmbar hasil tangkapan Anis Amirah and Kamaliah :)
ENJOY (^0^)Y hehe ~





























OLDER | NEWER


Miss Pinju Diary ♥


Hey there! Welcome to my Purple Love Bloggie Annyeonghaseyo ! My name is Kamaliah Kamal . You can call me Hyunmin , Eomma or other as long as I can accept it Don't be rude here ! Or I will Killed you ..Hehehe~ Just kidding !

Song | Hyun | Min





Say 'Ho' ♥


(maximum 240px)