Purple Love
| +Follow || Dashboard |

Result PMR 2011 !!
Monday, 12 December 2011 | 23:39 | ♥ 2 purple love
Result keluar hari Khamis minggu dpan ??

Ya Allah T__T aku tk bersedia lagi !!! 

Aku baru je dpt tahu psal hal ni kat Twitter .. 

Aku tgk lah Tweet kawan aku ni !!

"Sedih?Takut?"

Aku trtanya-tanya lah .. kenapa Tweet cmtu .. then lpas tu aku

tnye lah kwan aku kenapa ..

Dia pun reply , dia kata Result PMR keluar khamis mnggu dpan ..

Memang nafas aku terhenti lah !!

Aku sndri tkthu knapa ..

Aku masih blum bersedia untk tgk result aku T__T

Aku takut !! Takut sgt !!

Macam mana ni ?? Adakah ianya benar ??

Atau hanya sekadar gurauan semata-mata ??

Ya Allah T_T ~

OLDER | NEWER


Miss Pinju Diary ♥


Hey there! Welcome to my Purple Love Bloggie Annyeonghaseyo ! My name is Kamaliah Kamal . You can call me Hyunmin , Eomma or other as long as I can accept it Don't be rude here ! Or I will Killed you ..Hehehe~ Just kidding !

Song | Hyun | Min





Say 'Ho' ♥


(maximum 240px)