Purple Love
| +Follow || Dashboard |

INFINITE ( 인피니트 ) White Confession ( 하얀고백 )
Tuesday, 6 December 2011 | 02:39 | ♥ 0 purple love

Kyaaaaa~ Finally !! White Confession  dh keluar :') 
I like it sooooooooooo muchhhh !!!
Huhuhu!Hari tu tgk teaser je .. lpas tgk uh makin tk sbr2 nk tgk Full MV pnye.. Aigoo~
Seriously time aku nk tgk mv ni,tetiba aku nangis!
Aku tkthu knapa?
Mngkin aku rasa terharu  kot xD ..
Hehe~pelik je aku ni..
Tp beutl lah..Selama ni aku tkdelah excited sgt nk tggu apa2 mv kluar!
Tp mv White Confession ni ,lain plak jadinya ..
Aku dh tk sbar thp gaban td time kat twitter..
Hahaha!!!tggu pnye tggu,akhirnya kluar juga..
Hehehe~
Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~
Aku suka gila skrng ni!
(^________^)Y


Ni lah MV White Confession-INFINITE !!



Ni plak gmbr2 yg trdpat dlm MV ni!
Act,gmbr2 ni aku crop sndri dr MV!
Ahahaha~amacam?ok?
Bangga kot dpt crop pic sndri ni xD
Khas untk korng aw~~
Hehehe~

*ingtkan nk susun ikut jalan crita tp mls plak~ahah xD
Mianhae chingguya ^_^




































































INFINITE ~ WHITE CONFESSION :) Hwaiting !!!!!!!!

OLDER | NEWER


Miss Pinju Diary ♥


Hey there! Welcome to my Purple Love Bloggie Annyeonghaseyo ! My name is Kamaliah Kamal . You can call me Hyunmin , Eomma or other as long as I can accept it Don't be rude here ! Or I will Killed you ..Hehehe~ Just kidding !

Song | Hyun | Min





Say 'Ho' ♥


(maximum 240px)