Purple Love
| +Follow || Dashboard |

HeeMin Couples :3
Saturday, 3 December 2011 | 03:06 | ♥ 0 purple love
 HEE MIN COUPLES !!!




Annyeonghaseyo !! *bow .. Nae Choi Hyun Min imnida :') .. hehe XD
*speaking korea jap >< LOL
Okay~kali ni aku nk cter psl couple aku iaitu KIM HEE JIN !!
hehe ~ aku sndri pun tkthu mcm mna aku leh wt cmni .. ahah .. 
btw,ktorng ada persamaan..hehe..



1-Ktorang brdua suka sgt amik gmbr >_<
kat file picture aku bnyk gmbr ktorng..
slalunya aku asyik brgmbr dgn dia je..hehe

2-Ktorang ahli yg agak tua dlm 
kmpulan (Filistic) even 
aku bwh dia tp still 
terasa tua..ahaha..
3-Kdang2 ktorang satu kepala xD
ahaha~ *mungkin >_< 




See ~ See ~ See ~ >__<
ahaha .. 
WooGyu dh dtukarkan mnjdi DongGyu (Dongwoo+Sunggyu)!!
Disinilah kot rsenya brmula lah HeeMin (Heejin+Hyunmin) Couple 
diawujudkan >_< ahaha..
Amacam?kreatif tk?ahaha..LOL..abaikan :P



Btw,aku rse ada gak persamaan antara DongGyu dgn HeeMin couples ni >,,< rsenya lah ..

~~>Sunggyu dgn Dongwoo ahli yg pling tua dlm INFINITE 
mcm ktorang gak dlm FILISTIC >,< huhu

HeeJin :3 DinoWoo


MINE !!  HamsterGyu :3

~~>Sunggyu dgn Dongwoo pun suka amik gambar :P 
pffft~ ahaha xD



LOL >< jelir lidah plak XD


Kasut baru kah? >_<


Itulah persamaan yg leh aku gali
skarang ni >< ahah..
Nnti klau aku jmpe yg lain,
nnti aku bgthu ok?
ahaha xD




Aku suka edit gambar! tkthu knapa >///< ahaha
Ni lah slah satu hasil yg aku wt!
ahah~ HeeMin Couple 





Kat sekolah pun leh amik gmbr lagi !!
ahaha~ itulah kami >_<
[ HeeMin ]


Hehe ~ pose kami berdua :)
huhuhu ..
Heejin
+
Hyunmin
=
HeeMin


Sweet tk pic ni >_< ahaha
~~~~~*


Kami masih pelajar sekolah :')
ahaha~
Sweet 16 next year :')
huhu~
but Heejin akn jd tua lbih awl dr aku!
ahaha >_<


Itu jelah yg dpt aku kongsikan dgn korang :') hehe ~ Kami bukannya LESBIAN ! tp kami kawan baik .. So, jgn slah phm .. ahaha ~ Annyeonghi giseyo 


OLDER | NEWER


Miss Pinju Diary ♥


Hey there! Welcome to my Purple Love Bloggie Annyeonghaseyo ! My name is Kamaliah Kamal . You can call me Hyunmin , Eomma or other as long as I can accept it Don't be rude here ! Or I will Killed you ..Hehehe~ Just kidding !

Song | Hyun | Min





Say 'Ho' ♥


(maximum 240px)