Purple Love
| +Follow || Dashboard |

Animated Picture :) Edit by Me :3
Friday, 16 December 2011 | 03:31 | ♥ 0 purple love

Tada ~ hehe .. Lulu try edit animated picture .. hehe .. senang je ! tp ni bru tahap biasa2 je .. ahahah ~ still blum leh wt yg tahap tinggi uh >_< ahaha ~ Lulu edit pun just untk suka-suka je ..
Tp entah mnjadi ke tk ni ~ tp td gmbr uh brgerak .. tp tkthulah kalau dh post kt blog ni gmbr leh gerak atau tk .. klau tk leh gerak , sorry lah ye .. >__< mian hamnida *bow .. huhuhu ~ haihhh !! act, mlm ni still tkleh nk tdor awl .. sumpah sjak cuti sekolah ni Lulu asyik tdr lmbat je .. dahlah esk nk g skolah , nk tgk Lulu masuk kelas mana untk tahun depan .. cuak tol rsenya .. ==' .. dh lah nk amik result PMR khamis mnggu dpan .. tetiba je Kementerian Pelajaran Malaysia nk kluarkan result awl .. haihh ~ Lulu tk sedia lg lah .. T___________T Lulu takut klau Lulu akan hampakan semua harapan org yg berada disekeliling Lulu .. Hmphh ~ Ya Allah T_T .. Sekarang ni aku hanya mampu berdoa supaya apa yang aku usahakan selama ni akan mendatangkan hasil yg aku inginkan .. Amin ~ 


INFINITE


HamsterGyu :)


Sunggyu talked about Dongwoo :)



Sunggyu can`t remember  their name :)



Sunggyu aegyo:)



Lol ~ scared of dog :)



gyumin sweet moments :)


OLDER | NEWER


Miss Pinju Diary ♥


Hey there! Welcome to my Purple Love Bloggie Annyeonghaseyo ! My name is Kamaliah Kamal . You can call me Hyunmin , Eomma or other as long as I can accept it Don't be rude here ! Or I will Killed you ..Hehehe~ Just kidding !

Song | Hyun | Min





Say 'Ho' ♥


(maximum 240px)