Purple Love
| +Follow || Dashboard |

AKU PEMINAT KPOP ?!?!?!
Tuesday, 6 December 2011 | 04:19 | ♥ 2 purple love
 

Okeng ~ ni hah! ahah xD "kau niyh gila trouble korea ke apa?" ahaha! aku ske ayt ni :)


Adriana post kat wall FB aku td ! Dia post lpas dia stalk blog aku ! ahah xD ! blog aku dh


background Infinite ! Picture pun Kpop Idol yg aku mnat ! ahah xD .. Dia ni pun mnat Kpop gak !!


Dia mnt Lee MinHo .. ahaha xD Gu JunPyo :) LOL*miss that drama so much :*


Aku mmng minat korea tp aku tkdelah smpai lupa diri dn tanah air sndri :')


Aigoo~ smua org ada mnat msing2 and stiap org ada akal fkiran msing2 ..


Diri sndri lah yg kne peka dan bijak plih mna yg baik mna yg bruk !


So,jgn nk pertikaikan klau aku ni mnat korea bole bwa dosa or whatever lah en ..


Insyaallah,aku tkkan lpe diri .. Aku mnat KPOP hanya sbgai hiburan .. tkdelah aku mnat KPOP ni 


smpai aku nk tkr agama ! klau tu lain cterlah kan .. Aku pn tk nk weyh .. Astagafirullahalazim ~ 


Aku bknnya nk brceramah ke apa .. aku just tulis prkara yg tgh brmain difikiran aku skng ni .. 


huhu ~ apa2 pun ! Aku nk nasihatkan pd sape2 yg mnat KPOP uh and trmasuk diri aku skali ! 


Ingat,mnat2 jga .. sembahyang jgn lupa ! Assalamualaikum :)

OLDER | NEWER


Miss Pinju Diary ♥


Hey there! Welcome to my Purple Love Bloggie Annyeonghaseyo ! My name is Kamaliah Kamal . You can call me Hyunmin , Eomma or other as long as I can accept it Don't be rude here ! Or I will Killed you ..Hehehe~ Just kidding !

Song | Hyun | Min





Say 'Ho' ♥


(maximum 240px)