Purple Love
| +Follow || Dashboard |

INFINITE/BEAST Fans Gathering
Tuesday, 22 November 2011 | 18:54 | ♥ 0 purple love


Tadaaa ~ scream if u INSPIRIT/B2UTY ^.. ^ ... ahaha .. k k , nk cter ni .. ari tu aku dgn FILISTIC pg INFINITE/BEAST Fans Gathering kat Times Square .. Event uh diadakan untk mnyambut birthday slh seorng drpd ahli INFINITE iaitu Jang Dongwoo .a.k.a Kenya Prince .. ahahaha .. mmng best ar .. then ada jual brng2 INFINITE/BEAST lak uh .. murah lah juga :) Thanks to Kak Wawa  .. Then ada plak performance oleh RE_DO ^_^ .. Ingtkan dorng tk dtg , last2 smpai sne tgk2 dorng dh trpacak kat stu >< ahaha .. Kewwwwwwl lah :D .. and time tu lah aku jumpa aweks Abg Amen iaitu Kak Lynda .. kyaaaaaa~ Lawa gila .. Comel gila .. bak kata Abg Wawan cam BORAM T-ARA ..  serious comel+cantik.. Aigoo .. ahah .. Lemah-lembut plak tu orngnya .. haishh .. suka suka suka :D .. ahaha .. skrng Kak Lynda dh jd kakak Hyun ahaha .. >_<" jeles ni .. ahaha xD .. ahaha .. ok ok ~ stop ! ngee .. ahah ..and aku dh jmpe dua UNNIE BARU aku .. ahaha .. Kak Zue and Kak Fuza ^_^ Luv u lah .. hehe .. Kak Zue ni pminat fanatik NAM WOOHYUN  ^_^ ..  suka tgk gelagat dia yg HAPPY GO LUCKY !! LIKE IT LIKE IT !! .. hope t kte leh lpak sama2 lagi :) and klau nk thu performance dr RE-DO lmbt skit sbb ada sdikit masalah yg tk dpt dielakkan >< cewaaaaaaaahh .. ahaha ..Tp nsib baik masalah uh dpt diselesaikan :D Alhamdulillah ... ermm .. tkthu nk ckp apa lg .. t kt bwh ni ada lah beberapa keping gambar yg anda boleh lihat dan thu bgaimana situasi pada hri itu .. ^_^












































OLDER | NEWER


Miss Pinju Diary ♥


Hey there! Welcome to my Purple Love Bloggie Annyeonghaseyo ! My name is Kamaliah Kamal . You can call me Hyunmin , Eomma or other as long as I can accept it Don't be rude here ! Or I will Killed you ..Hehehe~ Just kidding !

Song | Hyun | Min





Say 'Ho' ♥


(maximum 240px)